IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празник в дома на София Вергара и Джо Манганиело

24 ноември 2021 12 30

Двамата отпразнуваха годишнината си разделени

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара и Джо Манганиело празнуват шест години щастие.

49-годишната актриса използва социалните мрежи, за да отбележи шестата годишнина от брака си с 44-годишния Манганиело. На 22 ноември Вергара сподели няколко снимки от сватбата им, прибавяйки към тях мило послание. „Честита годишнина, любов моя! 6 години. Наздраве за още много! Обичам те!“, написа тя.

Манганиело също не пропусна да отбележи важния ден, споделяйки видео от церемонията, на което влюбените танцуват първия си танц като семейство. Песента, която са избрали, е The Way You Look Tonight на Франк Синатра, изпълнена от музиканта Джеръми Дейвънпорт. „Преди шест години се ожених за жената на мечтите ми. Честита годишнина, любов моя... Не мога да повярвам, че минаха шест години, времето лети! Обичам те и ми липсваш страшно много“, написа Джо.

За съжаление, влюбените трябваше да прекарат годишнината си разделени заради натоварения си график. В момента Манганиело снима филма Moonhaven в Ирландия, а София е останала в Щатите.

Актьорите се женят през ноември 2015 година на звездна церемония. Роклята на булката е направена по поръчка от дизайнера Зухаир Мурад. Тя се отличава с вталена кройка, деколте без презрамки, сложна дантелена апликация и сваляща се пола. Според Grazia, на 32-ма души са им били необходими 1657 часа, за да направят роклята, което е около половината от времето, необходимо на Клеър Уейт Келър от Givenchy, за да създаде булчинската рокля на Меган Маркъл.

Тоалетът на София е бил украсен с 350 кристала, 4 килограма пайети и 3 килограма перли. „Сватбата не е времето, в което трябва да пробваш нови неща. Тези снимки ще бъдат с теб завинаги. Тялото ми изглежда по-добре, когато обличам вталени дрехи. На 43 години съм и не мога да се спирам на нещо твърде екстравагантно. Трябва да заложа на такова, в което ще изглеждам добре“, казва София пред Марта Стюарт след сватбата си.

Началото на вечността

София Вергара и Джо Манганиело се запознават по време на Кореспондентската вечеря в Белия дом през май 2014 година. Два месеца по-късно източник потвърждава, че между актьорите има нещо и те прекарват всяка свободна минута заедно. „Ние се забавляваме. Той е много забавен човек, което за мен е много важно, и в същото време е мил“, казва Вергара, след като новината за любовта им излезе наяве.

През 2018 година Манганиело казва пред Джими Фалън, че още в началото е знаел, че това е жената за него. Той е трябвало да пътува по работа, когато разбира, че Вергара е свободна и е поискал телефона ѝ от колегата ѝ Джеси Тайлър Фъргюсън, с когото тя играе в „Модерно семейство“. Джо лети до Ню Орлиънс за първата среща с бъдещата си съпруга. Датата е 15 юни 2014 година, а сегашното семейство я отбелязва всяка година.

„Нашата първа среща премина в постоянно убеждаване, че нещата няма да потръгнат. Каза ми, че съм твърде млад, че съм актьор и такива неща. Според мен, се убеждаваше сама да не тръгне по този път“, казва Манганиело пред Haute Living.

По това време Вергара е майка на 22-годишния Маноло, приключила е годежа си с Ник Льоб и не е готова да се довери на друг мъж. В същото време Манганиело води много потаен личен живот, но попада на корицата на списание People като най-сексапилния ерген. В интервю пред изданието, той казва, че София Вергара е звездата, по която си пада. Това се случва много преди двамата да започнат да излизат.

Когато вижда признанието му, актрисата започва да се смее. „Мислеше си, че е лудост, че съм го казал на глас пред списание. Но ето, че проработи“, казва Джо.

Двамата се сгодяват шест месеца след началото на връзката си, а в края на 2015 година стават съпруг и съпруга. Предложението за брак се случва на Хаваите на Бъдни вечер. „Трябваше да го направя в стаята, защото целият остров беше пълен с папараци. Чакаха ни на летището, после в курорта, в който бяхме отседнали. Исках да ѝ предложа на плажа, но нямах тази възможност“, спомня си Джо. Той подготвя цялата си реч на испански и задава най-важния въпрос по залез слънце. За негово щастие, отговорът е „Да“.

Шест години по-късно София и Джо са все още толкова влюбени и с нетърпение очакват какво се крие в следващите години от живота им заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари